Speel & Win geld zonder te storten

GRATISGOKKASTENGELD.NL

Menu

Online gokkasten >>

Gratis gokkasten spelen >>

Gokkasten mobiel spelen >>

Winkans op gokkasten >>

Andere namen voor gokkasten >>

Grootste jackpot op online gokkast ooit >>

 

Grootste jackpot op online gokkast ooit

Jarenlang was een miljoen op een gokkast winnen iets ongelooflijks. Het was een zeldzaamheid en de kranten stonden er vol van. Tegenwoordig zijn er echter in de verschillende online casino’s meerdere gokkasten te vinden met een jackpot van 1 miljoen of meer. Op sommige progressieve gokkasten is het zelfs mogelijk om meerdere miljoenen te winnen met slechts een paar euro inleg en één druk op de knop. Maar wat is nu de grootste jackpot die ooit op een online gokkast is gewonnen. Lees snel verder voor het antwoord

Speler uit Finland wint 17,8 miljoen op online gokkast

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel lang heeft het absolute record op 11,7 miljoen euro gestaan. Een 21-jarige Noor wist dat te winnen toen hij ‘s nachts uit de kroeg kwam rollen en nog snel even achter de computer kroop voor een gokje op de Mega Fortune gokkast. De verwachting was dat dit record jaren zou blijven staan. Het was namelijk een verpulvering van meerdere miljoenen ten opzichte van het oude record. Nog geen 1,5 jaar later was het echter opnieuw de Mega Fortune gokkast die alle ogen van de gokwereld op zich gericht wist. Maandenlang bleef de progressieve jackpot namelijk groeien en groeien tot er uiteindelijk opnieuw een Scandinaviër met de prijs vandoor ging. Een Fin mocht op 20 januari 2013 een gat in de lucht springen. Zijn leven zou vanaf die dag nooit meer hetzelfde zijn. Om precies te zijn won de anoniem gebleven Fin een jackpot van €17.861.813.

Opvallend trouwens dat een Fin deze jackpot wist te winnen. Finland heeft namelijk slechts zo’n 5,3 miljoen inwoners, maar wist ook in 2012 al enkele van de grootste jackpots op online gokkasten te winnen.